BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Korlátozás a H6-os HÉV-nél

A H6-os HÉV május 26-án és 27-én Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a Közvágóhíd irányú vágányon közlekedik. A korlátozásra a Grassalkovich úti felüljáró felújításához kapcsolódó kiegészítő munkák miatt van szükség - derül ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményéből.

A H6-os HÉV Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a Közvágóhíd irányú vágányon közlekedik a meghirdetett menetrendtől eltérő indulási időpontokkal – tudatta a BKK.

Fotó: MW

A Közvágóhíd állomásról induló vonatok az eredeti, Ráckeve irányú vágányon közlekednek Soroksár, Hősök tere állomásig; innen Közvágóhíd irányú vágányon, amelyen Dunaharaszti külső állomásig közlekednek. A Közvágóhíd felé közlekedő vonatok a teljes vonalon az eredeti Közvágóhíd irányú vágányon járnak.

A H6-os HÉV Ráckeve felé a Szent István utca, a Millenniumtelep és Dunaharaszti felső állomáson a Közvágóhíd irányú peron mellett áll meg mindkét irányban.

Leállnak a HÉV-ek egy időre

Pótlóbusz jár H5-ös HÉV helyett hétvégén a Batthyány tér és Békásmegyer között a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.