BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fürjes: a kerékpárok hétvégén ingyen szállíthatók

A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára örül a kerékpárosbarát intézkedésnek.

Fürjes Balázs a Twitteren közzétett posztjában üdvözölte a közösségi közlekedésben megtett kerékpárosbarát lépést, miszerint a kerékpárok hétvégente ingyenesen szállíthatók Budapesten és az agglomerációban a közösségi közlekedésben.

Jó döntést jelentett be együtt a kormányzati #MÁV és a fővárosi @bkkbudapest Budapesten és az agglomerációban ingyen szállítható a kerékpár hétvégente a közösségi közlekedésben.Sajnálom,hogy a munkanapi körúti autós forgalom megbénításáról nincs egyeztetés,nem kapunk válaszokat.. pic.twitter.com/VRf7La77Mn

— Fürjes Balázs (@BalazsFurjes) September 4, 2020

Arra is emlékeztetett azonban, hogy a nagykörúti autóforgalom megbénításáról továbbra sincs egyeztetés.

Fürjes egyeztetne kerékpársáv ügyben

Korábban a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára mai Twitter-bejegyzésében a nagykörúti autós és a kerékpáros forgalom aránytalanságára hívta fel a figyelmet és sürgette a valódi egyeztetést az ideiglenes sávlezárások ügyében.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.