BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Kreml szerint az Egyesült Államok gazdasági háborút hirdetett Oroszország ellen

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerint Oroszország továbbra is megbízható energiaszállító lesz.

A Kreml szerint az Egyesült Államok gazdasági háborút hirdetett Oroszország ellen, ezért Moszkva komoly ellenlépéseket tesz. Oroszország nem hagyja válasz nélkül, hogy Joe Biden amerikai elnök tilalmat rendelt el az orosz olaj és más energiahordozók importjára.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerint Oroszország megbízható energiaszállító volt, van és lesz, és rámutatott, hogy az energiaellátás folyamatos.

Peszkov rejtélyes módon a következő szavakkal kommentálta az ügyet: „Látjuk a bacchanáliát, az őrjöngő bacchanáliát, amit a Nyugat csinál – ez pedig természetesen nagyon megnehezíti a helyzetet, és komolyan elgondolkodtat bennünket.”

„Az Egyesült Államok súlyos gazdasági háborút hirdetett Oroszország ellen, és ezt a háborút vívja” – tette hozzá Peszkov.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.