BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ifjabb Trump elmondta: így vetnének véget a háborúnak

Az orosz–ukrán háborúnak akkor lenne vége, ha elzárnák a pénzcsapot, és leültetnék az asztalhoz az embereket – nyilatkozta Ifjabb Donald Trump a Mandinernek adott interjúban. A volt amerikai elnök fia szerint azért támadják arcátlanul Magyarországot, mert Európa zömével ellentétben nem engedte be az ellenőrizetlen tömegeket.

Egy második Trump-elnökség sokkal eredményesebb lehet, ezért próbálják agresszívan meggátolni – mondta ifjabb Donald Trump a Mandinernek adott interjúban. Úgy fogalmazott, hogy hordágyon vagy kerekesszékben, de át akarják tolni Joe Bident a célvonalon.  

Budapest, 2024. június 13.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja ifjabb Donald Trump üzletembert, a korábbi amerikai elnök fiát a Karmelita kolostorban 2024. június 13-án.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Ifjabb Donald Trump Orbán Viktorral. Szerinte Magyarország Európa utolsó reményeinek egyike / Fotó: Fischer Zoltán / Miniszterelnöki Sajtóiroda

A volt amerikai elnök fia megjegyezte, hogy az orosz–ukrán háborúnak abban a pillanatban vége lenne, amint győzne az apja. Szerinte az első lépés az, hogy el kell zárni a pénzcsapot, és le kell ültetni az asztalhoz az embereket. Annak apropóján, hogy a közelmúltban Svájcban béke-csúcstalálkozót tartottak Ukrajnáról az oroszok nélkül, kijelentette: ha békét akarsz, akkor muszáj lesz asztalhoz ültetni a másik felet is. 

Arra is kitért, hogy Joe Bidenék kormányát jobban érdekli a genderszak, mint a józan ész vagy épp az amerikaiak jóléte és biztonsága.

A magyaroknak ifjabb Donald Trump azt üzente: 

csak így tovább, abba ne hagyják!

Orbán Viktorra az USA-ban nagyszerű vezetőként tekintenek – hangsúlyozta. Hozzátette: átgondolt stratégia van amögött, amit tesz, azt akarja, hogy sikeresek legyenek az emberek, hogy sikeres legyen az országa. 

Szerinte a józan emberek látják, hogy Magyarország Európa utolsó reményeinek egyike. Az átlagos amerikai szemében Európa zöme szinte elveszett, nincs jövője. Hihetetlenül alacsony a termékenységi rátája, zabolátlanul vándorolnak be olyan emberek, akik semmit nem tesznek le az asztalra – vélekedett.  

Arra is kitért: Magyarország azon kevés európai országok egyike, ahol a bűnözés nem lőtt ki az egekbe. Máshol beengedtek pár millió embert, akit nem ismertek, nem értettek, akik nem osztották az értékeinket, és ettől ugrott meg a bűnözés, a magyarok pedig megakadályozták ezt. Ezért támadják arcátlanul a hazájukat. 

David Pressman nagykövet támadásáról ifjabb Donald Trump azt mondta, hogy példa nélküli, indokolatlan és nevetséges. „És abban a pillanatban vége lesz, amint győz az apám” – tette hozzá.

Azzal folytatta, hogy 

ha nem Donald Trumpnak fogják hívni az elnököt, a háború elhúzódhat, mert „a békében nincs pénz”.

A magyar fővárosba a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Mathias Corvinus Collegium meghívására érkezett a volt elnök fia.

Nyugaton kiverte a biztosítékot ifjabbik Trump találkozója Orbán Viktorral

Vannak olyan hangok, amelyek szerint a volt elnök legidősebb fia törvényt sértett. Azonban a kisebbik Trump felelősségre vonásához a kettős mérce durva alkalmazására lenne szükség.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.