BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Barcelona,,Spain,-,July,29,2019:,Bitcoin,Golden,Coin,Vs
Donald Trump a kriptobányászok szószólója lenne, ha újra megválasztják az Egyesült Államok elnökének / Fotó: Shutterstock

Újabb állomásához ért Trump propagandagépezete - kriptobányászokkal találkoztak

A republikánus elnökjelölt újabb rétegek felé nyit: kriptobányászokkal találkozott.

Matthew Schultz, a CleanSpark kriptobányászati vállalat ügyvezető elnöke arról számolt be, hogy Donald Trump volt elnök bitcoinbányászokkal találkozott kedd este. Schultz szerint Trump elmondta a jelenlévőknek, hogy szereti és érti a kriptovalutákat.

Barcelona,,Spain,-,July,29,2019:,Bitcoin,Golden,Coin,Vs
Donald Trump a kriptobányászok szószólója lenne, ha újra megválasztják az Egyesült Államok elnökének / Fotó: Shutterstock
Donald Trump a kriptobányászok szószólója lenne, ha újra megválasztják az Egyesült Államok elnökének / Fotó: Shutterstock

Trump megígérte, hogy a kriptobányászok szószólója lesz a Fehér Házban, ha újra megválasztják az Egyesült Államok elnökének.

Az elnökjelölt-aspiráns korábban a közösségi oldalán azt írta, hogy szerinte a kriptobányászat lehet az utolsó védelmi vonal a CBDC, azaz a digitális jegybankpénz ellen. Éppen ezért a politikus szeretné, ha az összes kibányászható bitcoint az Egyesült Államokban állítanák elő – tudta meg a Bloomberg hírügynökség.

A találkozó egyértelműen kampányfogás lehet, Trump az elmúlt hetekben többször is dicsérte a digitális fizetőeszközöket, hogy új szavazókat szerezzen. 

Stábja pedig már kriptoadományokat is elfogad, ami nem meglepő, tekintve, hogy már létezik Trump-token is, ami történelmi csúcsig futott, miután a volt elnököt 34 vádpontban bűnösnek találták.

Donald Trump egyre szorosabb munkakapcsolatba kerül Elon Muskkal. Ez azért is meglepő, mert sok kérdésről teljesen máshogy gondolkodnak, de most mégis úgy tűnik, hogy a volt elnök hallgat a milliárdos üzletemberre. Trump megfogadta, hogy ha újra bizalmat kap a választóktól, akkor enyhíti a Ross Ulbricht, a Silk Road nevű online piactér alapítója elleni életfogytiglani szabadságvesztésről szóló ítélelet.

A kriptobányászok egy sor nehézséggel szembesültek az elmúlt időszakban, például a környezetvédők hibáztatják őket az éghajlatváltozás felgyorsítása miatt, de előtérbe került az is, hogy nagy terhet rónak a helyi elektromos hálózatokra. A kormányzó demokraták fokozottan ellenőrzik a bitcoinbányászok energiafogyasztását és szén-dioxid-kibocsátását.

Újabb tagállammal bővült az Egyesült Államok? Az adatok erre utalnak, de a háttérben a bitcoinbányászok állnak

Az amerikai villamosenergia-igény 51 állam létezését sejteti, noha a térképen csak 50 tagot találni. A megoldás a bitcoinbányászatban rejlik.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.