Budapesten az 1900-as évek elején több mint 500 kávéház és kávémérés volt, több, mint Bécsben vagy Párizsban, méltán emlegették tehát a kávé és a kávéházak fővárosaként. Újabban egyre több több turista térképére kerül vissza így, a nagy hírű, ma is üzemelő történelmi kávéházak révén a magyar főváros.
A világ legszebbjének választott New York Kávéházba évente egymillió turista látogat el, vagyis minden ötödik a Budapestre érkező külföldiek közül, de az ugyancsak jelentős irodalmi múltú, csaknem másfél évszázados Centrál is nagyon kedvelt hely – mondták az Óperemcia legújabb epizódjában az Eventrend Group alapító partneri.
A társaság égisze alatt működő, másik bakancslistás hely a Gundel étterem, amely a cég üzemeltetésében koncepciót váltott és laza, családias, trendi étteremként, a magyar konyha hagyományaira építve nyitott újjá a Covid után.
A Gundel nagy dobása a napokban debütált Négykoronás menü, aminek keretében néhány hétig a II. Erzsébet 1993-as budapesti látogatásán felszolgált ételeket lehet megkóstolni. A Gundel impozáns vendéglistája megihlette a séfeket, a Hírességek menüi sorozatban újra főzik majd a hajdani ebédek és vacsorák ételeit. Az még titok, hogy az angol királynő után kire emlékeznek majd – csak erre a kérdésre nem,, de minden másra válaszoltak az Eventrend Group alapítói.
A korábbi podcastjeinket itt hallgathatja meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.