BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hallgatnak a biztosítók a gyerekekkel kapcsolatban? A kormány ingyenes baleset-biztosítást kötött a 3 és 18 év közöttieknek

Senki sem tájékoztatja a családokat arról, hogy a kormány két éve ingyenes baleset-biztosítást kötött a 3 és 18 év közötti gyerekeknek, így a legtöbben nem veszik fel a nekik járó pénzt, amely a biztosító zsebében marad – tudta meg a Magyar Nemzet.

Nem tudják a szülők, hogy gyermekeiknek ingyenes baleset-biztosítása van, pedig az állam három évre 350 millió forintot fizetett ki ezért a Generali Providencia Zrt.-nek – hívta fel a napilap figyelmét a visszásságra Keszei Sándor, a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének (MSZOE) elnöke.

Az érdekvédő szerint rengeteg panaszos szülő keresi meg őket azzal, hogy az óvodában és az iskolában pénzért köttetnek velük baleset-biztosítást, miközben az állam már biztosított mindenkit.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.