BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

CIB fiók Karcagon is

Megnyitotta pénteken karcagi fiókját a CIB Bank Zrt., ezzel értékesítési egységeinek száma 151-re nőtt. A fiók típusú értékesítési helyeken kívül még 45 képviseleti irodát működtet a hitelintézet.

A CIB a hetedik, banki szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi szolgáltató, amely értékesítési egységet nyit az alföldi városban az OTP, a K&H, az Erste, a Budapest Bank, a Raiffeisen és egy takarékszövetkezet után.

A CIB 2007 végi - az Inter-Európa Bankkal együtt számolt - mérlegfőösszege alapján a második legnagyobb hazai hitelintézet, és a kereskedelmi bankok között a negyedik legnagyobb fiókhálózatot tudhatja magáénak. A fiókszám alapján - több mint 400 értékesítési egységgel - az OTP Bank az első Magyarországon, a több mint 200 fiókot működtető K&H és Erste előtt. A kereskedelmi bankok mellett ugyanakkor jelentős, hozzávetőlegesen 1600 értékesítési pontból álló országos hálózatot működtetnek az integrált takarékszövetkezetek is.    

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.