BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fundamenta-Lakáskassza: eddig jó év volt

Az első kilenc hónapban 240 milliárd forint értékben kötött lakás-takarékpénztári szerződést a Fundamenta-Lakáskassza, ami lényegesen meghaladja a 2007-es értékesítést. E mellett októberben a lakossági megkeresések és az üzletkötőnek jelentkezők számának növekedését tapasztalta a társaság.

Míg 2007 első háromnegyed évében 96 ezer új megtakarítási szerződés született, addig 2008 ezen időszakában már 108 ezer darab. Idén januártól szeptember végéig a Fundamenta 240 milliárd forint szerződéses összegben kötött új lakás-takarékpénztári üzletet, ez közel 15 százalékkal több, mint a 2007 első háromnegyed évében kötött szerződések értéke. Egy szerződés átlagos értéke a tavalyi 1,75 millió forintról idén 1,9 millió forintra nőtt.

Jelentősen gyarapodott a Fundamenta ügyfélköre. Idén szeptember végére 576 ezer darabra nőtt a megtakarítási szerződések száma (ez az érték nem tartalmazza a hitelszerződések számát). A szerződéses összeg 20,6 százalékkal emelkedett az egy évvel korábbihoz képest jelent, így szerződésállományunk értéke 2008. szeptember végén már 1072 milliárd forint volt.

A korábbi évek és idei esztendő kiemelkedően magas értékesítési teljesítményének köszönhetően a tavaly szeptember végi szinthez képest 32 százalékkal 158,26 milliárd forintra nőtt a Fundamenta-Lakáskassza betétállománya. A Fundamenta lakossági hitelértékesítése is a tervek szerint alakul. A tavalyi eredményeket messze meghaladta az idei teljesítmény, így ma már minden más – független – hitelértékesítőt felülmúlja a Fundamenta Személyi Bankár hálózat teljesítménye.

Az első kilenc hónapban a hálózat 52,65 milliárd forint értékben közvetített kombi-hitel szerződéseket, vagyis mintegy 32,6 százalékkal nőtt az értékesítés 2007 azonos időszakához képest.

VGO-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.