BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Száz forintért lakásbiztosítást!

Az Union biztosító és a Magyar Telekom korábbi együttműködési megállapodása értelmében most lakásbiztosítást vásárló ügyfeleiknek kedveznek.

A biztosító 100 forintos első éves díjért kínál lakásbiztosítást a T-Home vezetékes telefon, Internet és TV előfizetőknek. A kedvezményes díjú biztosítás az interneten köthető meg.

A biztosítás teljes körű védelmet nyújt tűzkárok, természeti csapások, vízkárok, üvegtörés esetén. Az ügyfél választhat betöréses lopás és rablásbiztosítást, amely a rongálási károkat is fedezi, továbbá külön-külön is biztosíthatja ingatlanát és ingóságait. A termék további kiegészítő szolgáltatásokkal bővíthető. Így a speciális, üvegekre vonatkozó védelem kiterjed a különleges üvegekre, tükrökre, akváriumokra és kerámialapos tűzhelyek főzőlapjaira is.

Biztosíthatóak az épülethez kapcsolódó előtetők. Fedezhetők a fűtéskimaradásból és a fagyasztó áramkimaradásából eredő károk. Az ügyfél otthonában folytatott vállalkozásának eszközeit is biztosíthatja az otthonbiztosítás keretein belül. Segítséget kaphat bankkártya elvesztése, készpénz és bankkártya ellopása, zárcsere valamint dokumentumpótlás esetén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.