BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az utolsó pillanatban mentette ki pénzét Madoff felesége

Hivatalos információ szerint Ruth Madoff, az 50 milliárd dolláros piramisjátékkal vádolt üzletember felesége 15 millió dollárt menekített ki egy közös cégből, ebből 10 milliót a férje letartóztatását megelőző napon.

William Galvin szerint Ruth Madoff a férjével közösen tulajdonolt Cohmad Securities Corp-ból vont ki 15 millió dollárt, 10 milliót pontosan a Bernard Madoff letartóztatása előtti napon – tudósít az AP.

A pénzeket november 25. és december 10. között menekítette ki a cégből, Madoff december 11-én adta fel magát a hatóságoknak. A pénzmozgások dokumentumokkal igazolhatóak. Galvin szeretné megakadályozni, hogy az ötven milliárd dolláros csalással vádolt Madoff felesége Massachusetts államban kössön üzleteket.

Eközben az AFP információi szerint újabb harminc nappal elhalasztották a Madoff elleni vádemelést. A döntés elemzők szerint azt jelentheti, hogy a piramisjáték kitalálója bűnösnek vallja magát és tárgyalás nélkül egyeznek meg az ítéletben. Az ismételt halasztást követően március 13-án döntenek majd az esetleges vádemelésről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.