BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Emelkedő részvényárfolyamokra épít az új kötvény

Biztos Befutó néven bocsátja ki új strukturált kötvényét a TakarékBank. A befektetés lejegyzői az emelkedő részvényárfolyamokból részesedhetnek.

Biztos Befutó néven bocsátja ki új strukturált kötvényét a TakarékBank. A 21 hónap futamidejű kötvény az első és az utolsó hat hónapra fix, évi 12 százalékos kamatot fizet, míg 2010. január végétől október végéig a hozam mértéke az 50 – főleg európai – nagyvállalat részvényárfolyamának alakulását mutató Eurostoxx50 index alakulásától függ.

„Bár még óvatosan, de folyamatosan érzékelhető, hogy növekszik ügyfeleink befektetési kedve. A TakarékBank arra épít az új kötvénnyel, hogy Európa részvénypiacait jó eséllyel emelkedés jellemzi majd a jövő év első kilenc hónapjában, ebből a növekedésből pedig nem érdemes kimaradni” – mondja Brezina Szabolcs, a TakarékBank Pénz- és Tőkepiaci Üzletágának igazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.