BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erősödött a forint

Izmosodott a hazai fizetőeszköz a vezető világvalutákhoz képest a délelőtt folyamán. Az euró kurzusa a hajnali 267,75-ös szintről indult erősödésnek, fél tizenkettőkor 266,75 forintot adtak az európai közös valuta egységéért.

A dollárral szemben is izmosodott a forint. Az amerikai valuta hazai fizetőeszközzel szembeni kurzusa a hajnali 185 forint körüli szintről 183,88 forintra erősödött. Ma még két olyan bejelentés lesz, amely lényegesen befolyásolhatja a dollár árfolyamát, és az egész bankközi devizapiacot. 13 órakor hozzák nyilvánosságra az amerikai MBA-jelzálogkölcsön-igénylések január 8-i heti számát. Este 8 órakor pedig a decemberi amerikai költségvetés számait hozzák nyilvánosságra.

 

 

Erősödött a hazai fizetőeszköz a svájci frankhoz és a japán jenhez képest is. Fél tizenkettő körül egy svájci frankkért 180,47 forintot adtak, szemben a hajnali 181,42 forinttal, míg száz japán jenért 201,3 forintot adtak, szemben a hajnali 203 forint körüli kurzussal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.