BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Citi: már havi tízezer forinttal hosszú távú befektetés lehetőség

A Jövő Befektetési Tervvel kis összegű rendszeres hozzájárulással elérhető a Citibanknál forgalmazott befektetési alapok jegyeinek egy kiválasztott köre

Míg a hazai és külföldi befektetési alapok jegyeit jellemzően két-háromszázezer forint vagy ennek megfelelő egyéb devizaösszeg feletti befektetéssel lehet vásárolni a banknál, illetve a piacon, a Citibank Jövő Befektetési Tervével havi rendszeres kis összegű – akár tízezer forintos havi hozzájárulással is – elérhetővé válnak az ügyfelek számára ezek a hosszú távú befektetési termékek.

„Folyamatosan bővítjük a különböző befektetési eszközosztályokhoz tartozó termékkínálatunkat, hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára, hogy kockázatviselési lehetőségeik, rövid, illetve hosszú távú pénzügyi céljaik elérését támogató portfóliókat tudjanak összeállítani a Citibank saját termékeiből, illetve az általunk forgalmazott termékekből. Jelenleg 12 hazai, illetve külföldi alapkezelő közel 170 befektetési alapjának jegyeit vásárolhatják meg nálunk az ügyfelek” – mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

Omar Baig, a lakossági bank vezetője hozzátette: „Célunk az, hogy lehetővé tegyük ügyfeleink számára, hogy havi rendszerességgel félretett alacsonyabb összegekkel is hozzáférhessenek olyan termékekhez, amelyekkel potenciálisan magasabb hozamot tudnak elérni hosszabb távon. A Jövő Befektetési Tervvel azt kívánjuk elérni, hogy minél több ügyfél megismerhesse és választhassa ezt a rendkívül egyszerű és rugalmas módját a hosszú távú befektetésnek.”

A Jövő Befektetési Terv előnyei:
• A havi befektetési összeget és az ehhez kapcsolódó teljes célösszeget az ügyfél határozza meg, megtakarítási képességének és jövőbeni céljainak függvényében.
• Az ügyfelek – anyagi helyzetük változásától függően – növelhetik vagy csökkenthetik a havi befektetési összeget.
• A havi befektetési összeg ellenében az ügyfél havi rendszerességgel a választott befektetési alap befektetési jegyeiből vásárol. A hozam a választott befektetési alap teljesítményétől függ.
• A szolgáltatás nem szakad meg akkor sem, amennyiben valamely hónapban – vagy legfeljebb két egymást követő hónapban – az ügyfélnek nem áll rendelkezésére a szükséges befizetendő összeg.
• A választott befektetési alap utólag megváltoztatható.
• A befektetés összegéhez az ügyfél bármikor hozzáférhet részben vagy egészben, ráadásul a szerződéskötéstől számított három év elteltével díjmentesen.

A legkisebb befektetési összeg havi 10 ezer forint, és a szolgáltatás futamideje 10 év, azonban az ügyfél bármikor dönthet havi befektetései leállításáról.

a Citibanknál forgalmazott befektetési alapok jegyeinek egy kiválasztott köreVilággazdaság Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.