BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szépen tartja magát a forint, "gyógyul" a Richter

A forint igen stabilan tartja magát a 266 körüli szinten az euróval szemben, miközben a blue chipek közül már csak a Magyar Telekom gyengélkedik.

Az euró ára most 266,37 forint, a hazai deviza reggel kúszott 266 fölé és azóta is tartja magát a rendkívül szűk sávban. A dollár ára 200,06 forint, a svájci frankért 185,79 forintot adnak.

A reggel óta gyengélkedő két blue chip közül most már csak a Magyar Telekom van nehéz helyzetben, a papír ára 718 forint és a gyengülés folytatódik. A Richter viszont a délelőtti nehézségek után most ismét megugrotta a 43 000-es szinten, amit most tart a papír, igaz, a tendencia gyengülő. Továbbra is erősít viszont a Mol és az OTP, az olajrészvényért most 20 650 forintot adnak, az OTP 7 240 forintért kel el. A BUX 0,49 százalékos pluszban, 24 846 ponton áll.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.