BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kéthetenként jelentkezik az új tőzsdei szappanopera

Új szappanopera indult Amerikában 'trading error' címmel, a produkció a jelek szerint kéthetenként kerül 'adásba'.

A tegnapi epizódban a szezonnyitóhoz (május 6.) képest kevésbé éles és
gyors mozgásokat láthattunk, ez azonban csupán annak köszönhető, hogy most az eladók nem néhány másodperc leforgása alatt akartak egyszerre távozni a parkettről - áll a Cashline legfrissebb elemzésében.

A részletes piaci adatokat itt találja!

A csapkodó kereskedés végül napi mélypontok körüli záróárakat eredményezett az indexekben. A lejtmenetben a nyersanyagkapcsolt részvények és a pénzügyi szektor járt az élen, de más szegmensekben is masszív eladói nyomásnak lehettünk szemtanúi.

A bányászati és egyéb társaságok lejtmenete részben a nyersanyagárak zakójához kötıdött, a pénzügyi szektorban azonban kellemetlen meglepetések is születtek. A szenátus ugyanis tegnap elfogadta a pénzügyi reform nyers változatát (kereteit), amely ismét emlékeztette a bankokat és a banki részvények tulajdonosait arra, hogy egy szigorúbb szabályozás jelentıs korlátozást hozhat a mostani befektetési banki pilótajátékban, amely természetszerőleg a profit markáns visszaesését is okozhatja.

A javaslatcsomag egyelőre nem lépett életbe, azt még össze kell fésülni a képviselőház tavaly decemberben elfogadott javaslatával. A törvény egyébként leghamarabb júniusban léphet életbe. A probléma azonban az, hogy szinte semmit sem lehet tudni a benne foglaltakról, miközben sejthető, hogy a pénzügyi szektor képviselői nagyon is képben vannak a szabályozási kérdéseket illetıen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.