BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

213 forint alatt a frank, robog az OTP

A hazai deviza ma délután folyamatosan erősödik, a BUX is erős pluszban áll.

Egy svájci frankért most 212,4 forintot adnak, az euró ára 284,53 forint, a dollárt 225,89 forinton jegyezik. A forint délután erősített mindhárom külföldi devizával szemben, és szintet is ugrott az összes tekintetében. Az árfolyam további, erős változása akkor következhet be, ha megérkeznek a hírek az IMF magyarországi látogatásának eredményéről.

A BUX 2,36 százalékos pluszban, 21 581 ponton áll, a blue chipek erősödnek. A Mol ára 2,53 százalékkal emelkedett és jelenleg 19 790 forint. A Magyar Telekom 0,62 százalékot erősített, 640 forintig, az OTP-ért 4 939 forintot adnak, ez 3,21 százalékos erősödést jelent. A Richter 1,89 százalékos erősödéssel, 43 000 forinton áll.

Ezzel párhuzamosan az FHB részvényeinek értéke eddig több mint 14 százalékot emelkedett. A növekedés hátterében egy tegnap bejelentett tranzakció áll. Az FHB Jelzálogbank és az Allianz Hungária Biztosító július 2-án aláírta a két társaság hosszú távú exkluzív stratégiai együttműködésére, illetve az Allianz Bank FHB-nak történő értékesítésére vonatkozó szerződéseket. Az Allianz Bank részvénycserével, 3,8 milliárd forintért kerül az FHB tulajdonába.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.