BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A száguldás gyorsan véget ért

Az amerikai részvénypiac keddi erős száguldása szerdán hirtelen véget ért. A volatilis és alacsony forgalmú kereskedési nap vegyes eredménnyel végződött.

Szerző: Tradenet Global

A befektetőknek két munkaerő piaci jelentést is meg kell emészteniük a pénteki hivatalos munkanélküliségi adat előtt. A piac továbbra is a gazdasági hírekre összpontosít, és azon belül a legnagyobb figyelem a foglalkoztatottsági helyzetet övezi. A gyenge ADP magánszektorbeli foglalkoztatottsági jelentés arra figyelmeztette a piaci szereplőket, hogy a piac távolról sincs ereje teljében.

A hét hátralévő részében a foglalkoztatottság továbbra is terítéken lesz. Az Alcoa (AA) és a PepsiCo (PEP) harmadik negyedéves jelentése a csütörtöki kereskedés zárása után nyitja meg a gyorsjelentési szezont.

S&P 500 (SPY)

Az S&P 500 index nem talált magának határozott irányt és fel-le hullámzott. A nap végére a záróár szinte el sem mozdult az előző napi záró értékről, és így továbbra is csupán kevesebb, mint egy pontnyira tartózkodik a kedden felállított öt hónapos csúcsától.

A NASDAQ eladási hullámot élt meg, ahogy az adattárolókkal foglalkozó szektorban az EQIX részvény alulteljesítette a várakozásokat, és –33%-ot zuhant. A CTXS szoftvercég hasonló okból esett –14.3%-ot. Amíg az indexet támogatja a 113 pontos szint, addig a legvalószínűbb kimenetel szerint az index meglátogatja


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.