BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Negatív hangulat uralkodik a piacokon - Esik a Richter

Lejtmenetben az európai indexek mindegyike, a német DAX pénteken délelőtt 0,22 százalékot veszített nyitóértékéből, a lengyel WIG20 0,19 százalékos mínuszban van. Az ázsiai tőzsdék többsége is negatív tartományban zárt. A nemzetközi hangulat lehúzza a pesti parkettet is.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX félidőben 0,95 százalékos mínuszban járt, így 22 883,05 pontig gyengült a tőzsdeindex.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A blue chipek mindegyike gyengülésnek indult a hét utolsó kereskedési napján. A legnagyobb mínuszt a Richter érte el, a gyógyszeripari részvények 1,05 százalékos csökkenést könyvelhettek el, melyekért így 46 000 forintot adnak.

Az OTP-papírok árfolyam 0,71 százalékkal csökkent a délelőtt folyamán, így a bankpapírok kereskedése 5 711 forinton zajlik. A Mol részvényeinek árfolyama 0,72 százalékot csökkent, a papírokat így 20 600 forinton jegyzik. Az MTelekom 0,52 százalékos gyengülést követően 568 forinton áll.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.