BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Európa sem húzza fel a BUX-ot

Az európai indexek jó hangulatban emelkednek kedden délelőtt, az ázsiai indexek többsége is emelkedett. A német DAX 0,2 százalékkal, a lengyel WIG20 0,671 százalékkal emelkedett. A budapesti parkett azonban nem tart a nemzetközi iránnyal és negatív teljesítményt könyvelhetett el a délelőtt folyamán.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX 0,29 százalékot veszített nyitóértékéből, így 23 069,26 pontra gyengült a tőzsdeindex.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

A blue chipek mindegyike veszített értékéből délelőtt, a negatív lista élén az MTelekom 1,42 százalékkal áll, így 555 forinton jegyzik a távközlési papírokat. A távközlési papírokat az OTP követi. A bankpapírok 0,74 százalékos csökkenést követően 5 757 forinton állnak.

A Richter 0,13 százalékot veszített értékéből, így a kereskedés a 46 435 forintos árfolyamon zajlik. A Mol-papírok árfolyama minimális 0,02 százalékos veszteséget könyvelhettek el, így kereskedésük 20 745 forinton zajlik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.