BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fontos csúcsok között ingadozik a Wall Street

Az amerikai részvénypiac magasabban zárt, ahogy a fontos csúcsok körüli ingadozás közben a tőzsde bezárt.

Szerző: Tradenet Global

A vegyes gazdasági adatok és a Dow Jones komponens AT&T (T) és Proctor and Gamble (PG) vártnál alacsonyabb eredménye erős kérdőjeleket rajzolt a jelenlegi emelkedő trend köré. A Dow Jones második napja keresztezi a 12 ezer pontot napon belül, de mindkétszer visszahúzódott. Az index ezzel valószínűleg beteljesíti a kilencedik emelkedő hetét is sorozatban.

Az S&P 500 túllépte az 1300 pontot, de a Dow Jones indexhez hasonló fordulóval visszaesett, és hajszálnyira a fontos pszichológiai szint alatt zárt. A NASDAQ ennél erősebb emelkedést produkált, ami főként a Netflix (NFLX) +15%-os és a Qualcomm (QCOM) +5.86%-os erősödésének köszönhető. A New York-i tőzsde forgalma átlag alatti volt, 986 millió részvény cserélt gazdát.

Pénteken a negyedik negyedéves GDP adat és a fogyasztói bizalmi adat jelenik meg. Emellett számos cég jelenti be eredményét, köztük a Microsoft (MSFT), a Monster Worldwide (MWW), a Ford (F), és a Honeywell International (HON).
 
S&P500 (SPY)

A piac tegnap is jelentős kimozdulás nélkül oldalazott. A piac egy jól behatárolható ártartományba szorult, és hamarosan jó előrejelzéssel szolgálhat a piac várható irányát illetően. Az index megütötte az 1300 pontot, majd rögtön vissza is húzódott. A munka java része így a mai napra marad – a kitörés és annak megvédése. Amerre az index kitöri a jelenlegi 127-130 pontos tartományt, az lehet a következő irány.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.