BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

BÉT: folytatódik a korrekció

A tegnapi mérséklődés után ma is veszít értékéből a Budapesti Értéktőzsde részvényeinek többsége. Egy órával nyitás után a BUX már 1,0 százalékos mínuszban, 22 809 ponton állt.

A vezető részvények közül az OTP 1,0, a Mol 1,6 százalékos mínuszt szedett össze. a tegnapi "pánikkeltő" Richter 0,3 százalékot veszített, szektortársa az Egis árfolyama azonban meg sem állt 1,3 százalékos veszteségig. Az utolsó blue chip, az MTelekom egy forintos, 0,2 százalékos mínuszban állt.

Ennek ellenére az MTI által megkérdezett Balásy Zsolt bizakodó volt. A Concorde Értékpapír Zrt. elemzője úgy látja, a világban minden adott ahhoz, hogy szerdán ismét emelkedjenek az árfolyamok, a keddi csökkenést "egy napnyi rémületnek" nevezte.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A vezető nyugat-európai indexek is gyengüléssel kezdték a napot, egy óra alatt azonban változott a kép: a FTSE-100 0,3 százalékos esését a DAX 0,2 és a CAC-40 0,1 százalékos emelkedése ellensúlyozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.