BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nincs túl jó bőrben a forint

A hazai deviza továbbra is gyengélkedik az euróval és a svájci frankkal szemben és egyelőre nemigen látható olyan piaci esemény, ami jelentősen változtathatna a helyzeten.

Egy euróért jelenleg 273,07 forintot adnak, vagyis a magyar fizetőeszköz tovább gyengült tegnap este óta, amikor még a 273-as szint alatt mozgott az árfolyam. Igaz, az euróárfolyam tegnap is elérte egy időre a 273,28 forintot, ma reggel viszont egyenletes gyengélkedés a jellemző.

A svájci frank szintén drágább, 213,69 forint pillanatnyilag, miután tegnap este 212,53 forinton állapodott meg az árfolyam.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Az árfolyamok vélhetően nem javulnak sokat a mai nap folyamán, miután sorra érkeznek az elemzői kommentárok a kormány tegnap bejelentett adósságcsökkentő tervéről. A Széll Kálmán programot felemásan értékelték a szakértők: a többség szerint az irány megfelelő, ugyanakkor hiányolják a konkrétumokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.