BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatalmas fordulat a kormány politikájában - Jöhetnek az euróhitelek?

Újra lehetővé tenné a lakossági lakáskölcsönöknél a devizaalapú finanszírozást a kormány

Újra lehetővé tenné a kormány az euróalapú lakossági jelzálog-hitelezést, és új otthonteremtési programot kíván indítani a kabinet – ez is kiderül a strukturális reformok végrehajtásáról szóló kiadványból. A dokumentum menetrendet szab a Széll Kálmán-terv keretében megvalósítandó kormányzati programoknak.

Beadja a bankoknak a derekát a kormány?

A bankszövetséggel egyetértésben újra lehetővé tenné az euróalapú lakossági jelzálog-hitelezést, és új otthonteremtési programot indítana a kormány. Cserébe ugyanakkor elvárná, hogy a bankok növeljék aktivitásukat.

Nem egészen egyévnyi szünet után újra lehetővé tenné lakossági euróalapú lakáshitelek nyújtását a kormány – derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján lévő közleményből. A dokumentum szerint hamarosan törvényváltoztatással tennék lehetővé, hogy újra lehessen felvenni euróhitelt lakáscélra.

Az euróhitelezésről bővebben itt olvashat!

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.