BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hiába dolgozta le hátrányát a forint, a frank kicsit drágább lett

A forint ledolgozta hátrányát az euróval szemben, a frank ellenében azonban nem tudta teljesen visszanyerni reggeli pozícióját.

A forint visszaerősödött előző záróárfolyamára az euróval szemben a napközbeni megingás után. Az eurót 265,5 forinton jegyzik a bankközi devizapiacon, délelőtt még 266 forint felett alakult a kurzus, és egy pillanatra a 277-es szinten is jegyezték az eurót.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A forint felzárkózott a román lejhez és a cseh koronához. Napon belül csak a lengyel zloty mutat gyengülést az euróval szemben: 0,15 százalékot esett a zloty.

A svájci frankkal szemben nem ennyire rózsás a kép: miközben a forint ledolgozta veszteségét az euróval szemben, az alpesi deviza ellenében nem tudta. Az euró ugyanis elveszítette az 1,315-ös árfolyamot a frakkal szemben.

A 201,7-es záróárfolyam után 202,25 forinton jegyzik a frankot. Délelőtt 203 forinton állt a kurzus. Az esés mértéke napon belül 0,3 százalék körüli.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.