BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem várhatunk sokat a Citigrouptól

Ezen a héten a jelentési időszak adatai elhalványítják azt a kevés gazdasági adatot is, amit a héten megjelenik.

Szerző: Tradenet Global

A pénzügyi és a technológiai szektor áll majd a figyelem középpontjában, mivel a Wells Fargo (WFC), a Goldman Sachs (GS), a Morgan Stanley (MS), az Apple (AAPL) és az Intel (INTC) is közzéteszi eredményeit.

A Citigroup (C) a hétfői nyitás előtt jelent. Miután a JP Morgan és a Bank of America is kiábrándító eredményeket tett közzé, a Citigrouptól sem várhatunk sokat. A TXN a zárás után jelent majd. Jelen kereskedési hét a szokásosnál rövidebb lesz, Nagypénteken a tőzsde ugyanis zárva tart.
 
S&P500 (SPY)

A bikák elvesztették a lendületüket múlt héten közel az éves magasságnál, és a pálya szélén várták ki a hetet, amíg a medvék uralták a piacot. Az S&P 500 visszacsúszott egy jelentős támaszra a hét folyamán, az 50 napos mozgó átlaghoz közel találva csak vevőket, éppen csak a kerek 1300 pont felett.

A csütörtöki erős mozgás éles veszteségei ki lettek ellensúlyozva és a bikák nyomot hagytak az indexben, az alsó kanócban. Pénteken jellemző volt a folyamatos pozitív lendület. A piac válaszút előtt állt. Az 1300 pont alá esés azt jelentené, hogy valószínűleg tovább fog esni az 1284-as értékre majd az éves legalacsonyabb 1250-es pontot is tesztelheti. A bikák erőt fognak gyűjteni, hogy visszafordítsák az előző heti eredményeket az éves csúcsokba.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.