BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rendkívüli tételek miatt lett veszteséges az FHB csoport

Az FHB csoport 2011 harmadik negyedévében adózás után 2,298 milliárd forint konszolidált veszteséget ért el, ez 3,1 milliárd forinttal kedvezőtlenebb az előző negyedévinél és 2,6 milliárd forinttal kevesebb a 2010. harmadik negyedéves eredménynél.

Az IFRS szabvány szerinti gyorsjelentés alapján a banki különadó nélkül a bankcsoport adózás utáni vesztesége 1,7 milliárd forint volt a harmadik negyedévben, a banki különadó és a végtörlesztések miatti értékvesztés nélkül pedig 203 millió forint nyereséget ért el.

Az év első kilenc hónapjában a konszolidált adózott veszteség 1,37 milliárd forint volt, ám a banki különadó nélkül 850 millió forint nyereség lett volna. Az FHB-nál eddig közel 1300 végtörlesztés történt, ezekből mintegy 1,8 milliárd forint vesztesége származott a csoportnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.