BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hitelből is van már fapados

A fapados légitársaságok adták az ötletet a Cofidis Magyarországi Fióktelepének, hogy bevezessen egy új, a korábbiaknál olcsóbb személyi kölcsönt – hangzott el a cég keddi sajtótájékoztatóján.

Az olcsó hitel azoknak a vásárlóknak jár, akik maguk töltik ki a hiteligénylést az interneten, a hitelező céggel hajlandóak kizárólag online kommunikálni, és átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizetik a törlesztőrészleteket. Ők 15,79 százalékos THM-mel juthatnak hozzá egy 1,5 millió forintos kölcsönhöz 60 hónapos futamidőre.

„A low-cost üzleti modellben valósítható meg legjobban az alacsony THM-mel elérhetővé tett alapszolgáltatás – ezért választottuk ezt a megoldást. Ha az ügyfél többletszolgáltatást szeretne igénybe venni, erre is van lehetősége, különdíj ellenében” – mondta Holló Bence, a Cofidis Magyarország fióktelep-vezetője. Ilyen többletszolgáltatás lehet például a csekken történő törlesztés.

A sajtótájékoztatón a fióktelep vezetője lapunk kérdésére válaszolva elmondta: a Cofidis célja, hogy a folyószámlahitelektől megtisztított fedezet nélküli lakossági hitelek piacán három-ötéves távon megszerezze a második helyet. A teljes piacon egyelőre 5 százalék alatt van a részesedésük, de az új hitelkihelyezésekben ennél jobbak a mutatóik.

VG Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.