BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedik negyedéves számait a Facebook. A vállalat bevétele 5,37 milliárd dollár lehetett az október–decemberi negyedévben, egy részvényre jutó eredménye pedig 68 centre rúghatott az elemzők szerint.

Publikálja eredményeit az eBay. Az internetes kiskereskedelmi cég bevétele 2,32 milliárd dollár lehetett, az egy részvényre jutó eredmény szintjén pedig 50 centes profitot várnak az elemzők.

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt teszi közzé negyedéves gyorsjelentését a Boeing. A repülőgépgyártó bevétele 23,55 milliárd dollár lehetett, ami 3,8 százalékos csökkenés az előző évihez képest.

A Federal Reserve nyílt piaci bizottsága befejezi kétnapos kamatdöntő ülését, amit most nem követ sajtótájékoztató, csupán közlemény érkezik. A decemberi szigorítás után most nem várható emelés Amerikától.

Az USA Energetikai Információs Hivatala közzéteszi heti jelentését a nyersolajkészletek alakulásáról. A tartalékok múlt héten 4 millió hordóval nőttek, ezzel együtt a készlet 486,5 millió hordóra emelkedett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.