BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az amerikai tőzsdék zárása után jelent az Amazon.com. A társaság 36 milliárd dolláros bevételt érhetett el az időszakban, ami 23 százalékos növekedés lenne az előző év azonos negyedévéhez képest.

Nyitás előtt publikálja negyedéves számait a Caterpillar, a vállalat 11,5 milliárd dolláros bevételt és 70 centes egy részvényre jutó eredményt érhetett el a várakozások szerint az október–decemberi időszakban.

A Microsoft 25,3 milliárd dolláros bevétellel és 71 centes egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta a negyedik negyedévet. A szoftvercég az amerikai tőzsdék zárása után teszi közzé eredményeit.

Németországban megjelenik az előzetes januári inflációs becslés. A decemberi adat csalódást okozott, mivel a 0,6 százalékos várakozás helyett minössze 0,3 százalékos éves harmonizált drágulási ütemről számoltak be.

Az Egyesült Államokban a tartós fogyasztási cikkek rendelésállományának decemberi adatait teszik közzé: a gyenge világpiac, az erős dollár és az alacsonyabb olajipari beruházások miatt gyengülést várnak az elemzők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.