BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Megkezdődik a Magyar Nemzeti Bank által rendezett idei Lámfalussy Lectures szakmai konferencia, amelyen többek között Benoit Coeure és Ewald Nowotny, az EKB kormányzótanácsának szavazótagjai is felszólalnak.

Kínából érkezik a Caixin-féle januári feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index. Decemberben a mutató értéke 48,6 pontról 48,2 pontra csökkent, amivel immáron tizedik hónapja a szektor zsugorodását jelezte.

Az Egyesült Államokból az ISM-féle feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index jön, ami januárban várhatóan harmadik hónapja az ágazat lassulását jelezte. Decemberben 48,2 pontot tett ki a mutató értéke.

A személyes kiadások valószínűleg mérséklődtek decemberben az Egyesült Államokban, ami felerősítheti a gazdaság lassulásával kapcsolatos aggodalmakat. A személyes jövedelmek ugyanakkor tovább növekedhettek.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Google anyavállalata, az Alphabet. Az internetes cégtől 20,8 milliárd dolláros bevételt és 8,09 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.