BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az amerikai Pfizer közzéteszi negyedéves gyorsjelentését. A gyógyszeripari vállalat bevétele 13,6 milliárd dollár lehet, ami 3,5 százalékos növekedést jelentene az előző év azonos időszakához viszonyítva.

A Yahoo minimális bevételnövekedésről számolhat be kedden az október–decemberi időszakra vonatkozóan: az elemzők 1,19 milliárd dolláros bevételt várnak. Profitja viszont kevesebb mint felére eshetett.

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt jelent az Exxon Mobil. Az olajcégtől 51,4 milliárd dolláros bevételt és 64 centes egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

Publikálja negyedéves eredményeit a BP. Az olajár zuhanása miatt nettó eredménye egymilliárd dollárral eshetett az előző év azonos negyedévéhez képest: 1,225 milliárd dolláros nettó eredményt várnak a piacok.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését az LVMH. A luxuscikkeket forgalmazó cég bevétele 14 százalékkal növekedhetett az október–decemberi időszakban, az elemzői konszenzus szerint 18,9 milliárd euróra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.