BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- A Fed este 8 órakor közzéteszi januári kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét. Janet Yellen amerikai jegybankelnök legutóbb arról beszélt, lehet, hogy a piaci nyugtalanság miatt csak egy kamatemelés jön össze idén.

-Az Egyesült Államokban a januári ipari termelési adatokat közlik. A piac arra számít, hogy év elején öt hónap után először ismét növekedhetett a kibocsátás, méghozzá decemberhez képest 0,4 százalékkal.

- Az USA-ban a januárban megkezdett lakásépítések számát publikálják. A decemberi szezonális visszaesés után ismét növekedésre számít havi szinten a piac, összesen 1,175 millió lakás építése kezdődhetett meg.

- Nyitás előtt közzéteszi gyorsjelentését az amerikai T-Mobile. A távközlési szolgáltatótól 8,2 milliárd dolláros bevételt és 350 millió dolláros nettó eredményt várnak az elemzők a konszenzus szerint.

- Publikálja negyedéves eredményeit a Marriott International. A hotellánc bevétele 3,7 milliárd dollár lehetett az október–decemberi időszakban, nettó eredménye pedig 200 millió dollárra emelkedhetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.