BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokból friss inflációs adatok érkeznek. A piac várakozásai szerint januárban 0,1 százalékkal csökkenhettek a fogyasztói árak decemberhez képest, míg az éves mutató 1 százalék feletti is lehet.

A KSH a decemberi létszám- és bérstatisztikákat közli, amellyel együtt a teljes 2015. évi adatokat is megismerjük. Novemberben 4,7 százalékkal jártak magasabban a nettó reálbérek, mint egy évvel korábban.

Piaczárást követően, várhatóan az esti órákban a Moody’s hitelminősítő cég felülvizsgálja több euróövezeti ország, köztük Ausztria, Németország és Görögország szuverén adósságbesorolását is.

Pénteken teszi közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését a Deere & Co. A cégtől 4,94 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ez 12 százalékos visszaesést jelent az előző év azonos időszakához képest.

Publikálja negyedéves számait az Allianz. A német biztosító 27,4 milliárd eurós bevétellel zárhatta az október–decemberi időszakot, nettó eredménye pedig 1,6 milliárd euró lehetett az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.