BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Motorola Solutions az amerikai tőzsdék zárása után jelent. A távközlési eszközöket gyártó cég 1,69 milliárd dolláros bevétellel és 1,42 dolláros egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta a negyedik negyedévet.

Friss feldolgozó-, illetve szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-inde­x­ek érkeznek Franciaországból, Németországból és az euróövezetből. A kompozit mutató immáron közel három éve bővülést jelez az eurózónában.

Megkezdődik Barcelonában a mobilgyártók legfontosabb éves eseménye, a Mobile World Congress. A legnagyobb újítások bemutatására szolgáló eseményen beszél majd többek között Mark Zuckerberg is.

Közzéteszi féléves jelentését a BHP Billiton. A bányatársaságtól 16 milliárd dolláros bevételt és 1,5 millió dolláros veszteséget várnak az elemzők a július–decemberi időszakra a Reuters konszenzusa szerint.

Publikálja a december végén záruló negyedévre vonatkozó eredményeit a FitBit. A sportkarkötőket gyártó cég 647 millió dolláros bevételt és 25 centes egy részvényre jutó eredményt érhetett el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.