BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését az Airbus. Az elemzők várakozásai szerint 22 milliárd eurós bevétellel zárhatta a negyedévet az európai repülőgépgyártó, ami 9 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest.

- A Chesapeake Energy is publikálja negyedéves számait. Az olaj- és gázkitermelő cég bevétele megfeleződhetett, 2,6 milliárd dollár lehetett, az egy részvényre jutó eredmény szintjén pedig 17 centes veszteséget várnak az elemzők.

- A HP Inc. a január végén záruló negyedévre vonatkozó jelentését hozza nyilvánosságra, a hardvergyártónak 12,2 milliárd dollár bevétele lehetett, egy részvényre jutó eredménye pedig 36 cent lehetett.

- Jelent a Target Corp. A kiskereskedelmi cég bevétele 21,75 milliárd dollár lehetett a november–januári időszakban, ami stagnálást jelent az előző évihez képest. Profitja részvényenként 1,54 dollár lehet.

- Az USA Energetikai Információs Hivatala közzéteszi heti jelentését a nyersolajtartalékok múlt heti alakulásáról. Legutóbb 2,1 millió hordós volt a növekedés, amivel 504,1 millió hordóra nőtt a tartalék szintje.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.