BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ma teszi közzé az Anheuser-Busch Inbev, a világ legnagyobb sörgyártója a negyedik negyedéves számait. A vállalat 11,1 milliárd dolláros árbevétel mellett 1,46 dolláros egy részvényre jutó eredményről számolhat be az elemzők szerint.

A német gyógyszeripari cég, a Bayer árbevétele az elemzői konszenzus alapján 11,2 milliárd euróra rúgott a tavalyi negyedik negyedévben, miközben az egy részvényre jutó eredmény 1,24 euró volt.

Az Egyesült Államokból a tartós fogyasztási cikkek rendelésállományának januári statisztikája érkezik. A múlt havi 5,1 százalékos havi visszaesés után most 2 százalékkal emelkedhettek az új megrendelések.

Az eurózóna januári végleges inflációs számait közli az Eurostat. Az előzetes becslés szerint 0,2 százalékkal növekedtek egy év alatt az árak, ezt most a várakozások szerint felfelé, 0,4 százalékra módosítják.

Az USA-ban a múlt heti friss munkanélkülisegély-kérelmek számát ismertetik. A piaci várakozások szerint 270 ezer új kérelmet nyújthattak be, ez a szám nagyjából a négyhetes mozgóátlag szintjének felel meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.