BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Stanley Fischer, a Fed alelnöke, magyar idő szerint délután szólal meg, és a pénteken megjelent, a vártnál jobb munkaerő-piaci adatok után beszélhet a jövő szerdai kamatdöntéssel kapcsolatos kilátásokról. A piac most minimális esélyt ad a kamatemelésnek.

A német gyáripari megrendelések januári statisztikája reggel jelenik meg, az elemzők 0,5 százalékos csökkenést várnak a tavalyi év utolsó hónapjához képest. Ez javulásnak felelne meg, ugyanis decemberben még 0,7 százalékos volt a hó/hó alapú visszaesés, éves alapon pedig 2,7 százalékkal zsugorodtak a megrendelések.

Az ipari termelés alakulásának januári előzetes adatát közli hétfő reggel kilenckor a KSH. Decemberben 9,4 százalékkal nőtt a termelés, naptárhatással kiigazítva pedig 6,9 százalékos volt a növekedés. 2015 egészében 7,5 százalékkal nőtt a magyar ipar teljesítménye.

A költségvetési egyenleg februári előzetes adatát délután publikálja a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). Januárban meglepetésre 92 milliárd forintos többlet volt a büdzsében, amire négy éve nem volt példa.

Az Urban Outfitters hétfőn teszi közzé gyorsjelentését. A társaságtól 1,02 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, egy részvényre jutó eredménye pedig 56 cent lehetett a január végén zárult negyedévben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.