BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- Pénteken teszi közzé 2015-ös gyorsjelentését az M. A. N. A járműgyártótól 13,9 milliárd eurós bevételt várnak, ami 2,4 százalékos csökkenést jelentene az előző évhez képest. A nettó profit 6 millió euró lehet.

- A lengyel jegybank kamatdöntő ülést tart. Az elemzői várakozások szerint Varsóban az Európai Központi Bank csütörtöki bejelentése után sem vágnak tovább a zloty kamatán, így az 1,5 százalékon maradhat.

- A Piaggio is publikálja negyedik negyedéves számait. A robogókat gyártó olasz cég bevétele 284 millió euró lehetett, a nettó eredmény szintjén pedig minimális veszteséget vár az elemzői konszenzus.

- Németországból érkezik a februári harmonizált fogyasztói árindex második becslése. Az előzetes közlés szerint 0,4 százalékkal növekedtek éves szinten az árak, ám januárhoz képest 0,2 százalékkal csökkenhettek.

- A Fitch Ratings a heti piaczárást követően Görögország és Finnország hitelminősítését vizsgálja felül, míg a Moody’s Horvátország, az Európai Unió és Svájc adósbesorolásának módosításáról dönthet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.