BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Este érkezik az amerikai jegybank kamatdöntése és friss makrogazdasági előrejelzése. A várakozások szerint a döntéshozók nem változtatnak az irányadó rátán. Az eseményt Janet Yellen sajtótájékoztatója követi.

Az USA-ból érkezik a februári fogyasztói árindex. Januárban éves összevetésben 1,4 százalékkal nőttek az árak, míg havi szinten nem történt változás. Most kismértékben csökkenhettek az árak januárhoz képest.

Az Egyesült Államok ipari termelésének februári alakulását is megismerjük. December és január között 0,9 százalékkal nőtt a termelés volumene, februárra azonban –0,3 százalékos havi csökkenést vár a piac.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 3,9 millió hordós emelkedésről számoltak be, ezzel 521,9 millió hordóra növekedett a tartalékok szintje.

Szerdán teszi közzé negyedik negyedéves eredményeit a BMW. A német autógyártó 24,4 milliárd eurós bevétellel és 1,57 milliárd eurós nettó profittal zárhatta az október–decemberi időszakot az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.