BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Acer Incorporated közzéteszi negyedéves eredményeit. A tajvani számítógépgyártó 68 milliárd tajvani dolláros bevétellel és 302 milliós nettó eredménnyel zárhatta a negyedik negyedévet.

Az Accenture is publikálja negyedéves gyorsjelentését. A tanácsadó cég 7,7 milliárd dolláros bevételt érhetett el, ami 3 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához viszonyítva, az EPS pedig 1,18 dollár lehetett.

Az MNB közzéteszi negyedévente megjelenő inflációs jelentését. A fő számokat már a keddi döntéskor elárulták: idén 0,3 százalékos átlagos inflációra számítanak, míg 2,8 százalékos GDP-növekedést várnak.

A török jegybank kamatdöntő ülést tart. Az irányadó eszközként szolgáló egyhetes reporáta tavaly február óta 7,5 százalékon áll. A piacok szerint lehet, hogy az egynapos hitelkamaton hajtanak végre vágást.

Az USA-ban a tartós fogyasztási cikkek előzetes februári adatait közlik. A várakozások szerint az új megrendelések 3 százalékkal csökkenhettek egy hónap alatt, miután januárban közel 5 százalékot emelkedtek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.