BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ma teszi közzé éves jelentését az Air China. A társaság 110 milliárd jüan bevételt érhetett el 2015-ben, ez 6 százalékos növekedésnek felel meg. Nettó eredménye 8,5 milliárd jüan lehetett az elemzők szerint.

A China Railway Group is publikálja 2015-ös eredményeit. A Thomson Reuters elemzői konszenzusa alapján 637 milliárd jüan bevételt érhetett el tavaly a cég, nettó eredménye pedig 11 milliárd jüanra rúghatott.

Az Eurostat ma közli az euróövezet márciusi harmonizált fogyasztói árindexének előzetes adatát. Februárban –0,2 százalékkal csökkentek az árak, most ez –0,1 százalékra lassulhatott. A maginfláció 0,9 százalékra nőhet.

Az USA-ban a heti friss munkanélkülisegély-kérelmek számát ismertetik. A piac szerint 266 ezer új kérelmet nyújthattak be a múlt héten, ez körülbelül hatezerrel több a négyhetes mozgóátlagnál.

A cseh jegybank kamatdöntő ülést tart. Az irányadó kamat 2012 novembere óta 0,05 százalékon áll. Az EKB hó eleji lazítása után néhányan arra számítanak, hogy csehek a negatív tartományba vágják a kamatot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.