BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Tőzsdenyitás előtt teszi közzé a negyedéves számait a kanadai BlackBerry. A február végén zárult negyedévre 563 millió dolláros bevételt és részvényenként 10 centes veszteséget várnak az elemzők a konszenzus szerint.

Kínából érkezik a Caixin-féle márciusi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index. A februári 48 pontról 0,3 ponttal növekedhetett, de így is 50 pont alatt marad a mutató, amely így már egy éve a szektor zsugorodását jelezheti.

Az USA-ban nyilvánosságra hoz-

­zák a márciusi átfogó munkaerő-piaci statisztikát. A várakozások szerint 210 ezerrel bővülhetett a mezőgazdaságon kívül a foglalkoztatottság, míg a munkanélküliségi ráta 4,9 százalékon maradhat.

Reggel megjelenik a márciusi magyar feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index is. Februárban 54,8 pont volt az index értéke, ez 2,5 ponttal bizonyult magasabbnak az euróövezeti konjunktúramutatónál.

Az Egyesült Államok márciusi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexét közli az ISM. A mutató tavaly július óta visszaesést jelzett, ám a piac szerint márciusban 49,5 pontról 50,5 pontra emelkedhetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.