BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ma ismerteti második negyedéves eredményeit a TUI. Az utazási cég bevétele 3 százalékkal csökkenhetett ebben az időszakban, 4,93 milliárd eurót könyvelhetett el a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) délelőtt 10 órakor közzéteszi július havi olajpiaci jelentését, amelyben a világpiaci kereslet és kínálat alakulásáról, a kitermelésről és a tartalékokról is beszámolnak.

Megismerhetjük az Alibaba második negyedéves gyorsjelentését. A kínai internetes kereskedelmi cég bevétele 30 milliárd jüan lehetett az időszakban, ami közel 50 százalékos növekedésnek felel meg az előző évihez képest.

Publikálja lezárt negyedévének számait a Deutsche Telekom. A német távközlési vállalat 17,94 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el elemzők szerint, ami 2,7 százalékos növekedést jelent év/év alapon.

A német közszolgáltató, az RWE is közzéteszi második negyedéves eredményeit. A vállalat bevétele 9,4 milliárd euró lehetett, az EBITDA szintjén pedig 854 millió eurós profittal zárhatta az időszakot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.