BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Európai Központi Bank júliusi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét teszi közzé. Ebből talán iránymutatást kap a piac arról, hogy a Mario Draghi vezette jegybank tervez-e még monetáris lazítást, és ha igen, azt mikor.

Jelent a holland tőzsdén forgó, régiónkban aktív NN Group. A biztosító célárát a közelmúltban a Citigroup és a KBC is csökkentette, de utóbbi hétfőn közölte: továbbra is vételre ajánlja a részvényeket.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Nestlé. A januárban kezdődő és június végén záruló fél évben 43,1 milliárd svájci frankos bevételt és 1,54 frank egy részvényre jutó nyereséget érhetett el a cég.

Publikálja negyedéves számait az amerikai üzletlánc, a Wal-Mart. A vállalat 118,4 milliárd dolláros bevételt könyvelhetett el, ami 5 százalékos esésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest.

Publikálja gyorsjelentését a Gap is. Az amerikai ruházati vállalat bevétele 3,78 milliárd dollár lehetett a második negyedévben, ami

3 százalékos csökkenést jelent. A társaság 127 millió dolláros nettó profittal zárhatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.