BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Magyar Nemzeti Bank kamatdöntő ülést tart, ahol a jegybanki kommunikáció alapján várhatóan nem változtat a monetáris kondíciókon. Az irányadó kamatláb szintje május óta 0,9 százalékon áll.

A Markit Németország és az eurózóna előzetes augusztusi beszerzésimenedzser-indexeit közli. A németeknél a feldolgozóipari konjunktúramutató júliusban 54,5 pontról 53,8 pontra mérséklődött.

Az eurózónában a fogyasztói bizalom augusztusi alakulásáról számol be az Európai Bizottság. Júliusban –7,9 pontra süllyedt a mutató a júniusi –7,2 pontról, vagyis nem volt erős reakció a Brexit-referendumra.

Kuroda Haruhiko, a Bank of Japan elnöke beszédet mond a jegybank pénzügyi-technológiai témájú konferenciáján. Az esemény magyar idő szerint reggel hat órakor kezdődik.

A PetroChina publikálja második negyedéves számait. A pekingi székhelyű olajvállalat 407,4 milliárd jüan árbevételt, a működési eredmény szintjén pedig 11,5 milliárd jüanos nyereséget könyvelhetett el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.