BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi második negyedéves gyorsjelentését a Royal Bank of Canada. A bank nettó kamatbevétele 3,8 milliárd kanadai dollár lehetett az április–júniusi időszakban, ami közel 8 százalékos növekedés év/év alapon.

Németországból érkeznek a második negyedéves GDP-növekedés felülvizsgált számai. Az első becslés pozitív meglepetést keltett, mivel 0,7 százalékról csak 0,4 százalékra lassult a negyedéves bővülési ütem.

A nyersolajtartalékok heti változásáról jelent az USA Energetikai Információs Hivatala. Legutóbb 2,5 millió hordós csökkenésről számoltak be, amivel 521,1 millió hordóra nőtt a tartalékok szintje.

Az Egyesült Államokban a használtlakás-értékesítések júliusi statisztikáit közlik, ami várhatóan a múlt havi kilencéves csúcs szintje körül marad. Havi alapon 1,1 százalékos forgalomemelkedést várnak a piacon.

Publikálja első féléves számait a Glencore. A nyersanyagipari vállalat 71,7 milliárd dolláros árbevételt könyvelhetett el, ami több mint 16 százalékos esésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.