BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban a személyes jövedelmek és kiadások júliusi alakulásáról számolnak be ma. A várakozások szerint immáron negyedik hónapja növekedhetett a fogyasztás, becslések szerint 0,2 százalékkal.

Az Egyesült Királyságban augusztus utolsó hétfője a nyári Bank Holiday, amikor munkaszüneti napot tartanak. Ebből kifolyólag a szigetország részvény- és kötvénypiacain is szünetel a kereskedés.

A dallasi Fed augusztusi feldolgozóipari konjunktúrafelmérésének eredményeit is közzéteszik az USA-ban. Az aktivitási index júliusban óriásit javult, –18,3 pontról –1,3 pontra ugrott.

Publikálja negyedéves számait a Catalent. A gyógyszeripari vállalat árbevétele 0,5 milliárd dollárra rúghatott negyedév során, egy részvényre jutó eredménye pedig 0,53 dolláros nyereség lehetett az elemzői konszenzus szerint.

Közzéteszi második negyedéves gyorsjelentését az Exa Corporation. A szoftvetcég árbevétele 17,3 millió dollár lehetett a negyedév során, míg az EBITDA soron 0,67 millió dolláros eredményt érhetett el az elemzők várakozása szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.