BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Két jelentős görög pénzintézet, az Alpha Bank és a Piraeus Bank is ma teszi közzé második negyedéves számait. Az ország bankjait kiemelt figyelem övezi azóta, hogy néhány éve kis híján csődbe ment Görögország részben a bankok problémái miatt.

Az Abercrombie & Fitch a piacnyitás előtt teszi közzé negyedéves eredményét, a divatcégtől az elemzők előzetesen 0,2 dolláros egy részvényre eső veszteségre számítanak a júniusban zárult három hónapos időszakra.

A magyarországi foglalkoztatottság, illetve munkanélküliség május és július közti alakulásáról számol be a KSH. Elképzelhető, hogy a munkaerőhiány közepette a munkanélküliségi ráta 5 százalék alá csökkent.

Németországban a fogyasztói árak augusztusi alakulásának előzetes becslését közlik. A várakozások szerint az éves inflációs mutató 0,4 százalékról 0,5 százalékra lassulhatott a nyár utolsó hónapjában.

Az USA-ban a Conference Board fogyasztói bizalmi indexének augusztusi értékét teszik közzé. A piaci várakozások szerint a szoros figyelemmel kísért mutató változatlanul alakul júliushoz képest, azaz 97,3 pontos eredményre számítanak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.