BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Lufthansa közzéteszi negyedéves számait. A német légitársaság bevétele 8,1 milliárd euró lehetett az április–júniusi időszakban, nettó eredménye pedig 370 millió euróra rúghatott az elemzők szerint.

Az USA-ban a személyes jövedelmek és kiadások júniusi adatait közlik. A várakozások szerint a fogyasztás bővülésének havi üteme 0,4-ról 0,3 százalékra lassult, míg a jövedelmeké 0,2-ről 0,3 százalékra gyorsulhatott.

Robert Kaplan, a Dallasi Federal Reserve elnöke tart előadást a gazdasági környezetről és annak monetáris politikai következményeiről egy pekingi fórumon. Az esemény magyar idő szerint negyed egykor kezdődik.

Közzéteszi negyedéves jelentését a Ferrari. A luxusautó-gyártótól 745 millió eurós bevételt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa alapján, a működési eredmény szintjén pedig 130 millió

eurós profitja lehetett.

A BMW is publikálja a június végén zárult negyedévre vonatkozó számait. Bevétele 2,4 százalékkal emelkedhetett az előző év azonos időszakához képest, nettó eredménye pedig 1,8 milliárd euró lehetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.